Jdi na obsah Jdi na menu

Nová vizuální identita

31. 1. 2023

O tom, že by si náš soubor zasloužil nové logo jsme se bavili hodně dlouho. A naše současná jednatelka, Míša Chrapová, to dovedla do zdárného konce. Spojila se s Vítem Beránkem, se kterým jsme již v minulosti spolupracovali (graficky zpracoval naše plakáty a programy k inscenaci Karpati), a ten dal Míšiným nápadům grafickou podobu. Vítek k tomu píše na svém webu: 

"Když mi zavolala dlouholetá kamarádka Míša, jestli nechci vytvořit logo pro jejich divadelní soubor, neváhal jsem ani chvíli. Celá vizuální identita je založena na kontrastu komedie a tragédie. Ty mají jasně dané barevné principy.

I když některé skici byly slepou cestou, často je spojoval symbol oka nebo obličeje. Tyto motivy jsme vybrali jako stěžejní prvek logotypu, jejich spojení v literu S už byl jen závěrečný potlesk.

Výsledek splňuje veškeré požadavky moderní doby. Je zapamatovatelný, jednoduchý a technologicky použitelný na veškeré aplikace. V aplikacích je krásně vidět, jak se dá s identitou pracovat a do budoucna rozvíjet. Doufáme, že nebudete dělat scény a naši práci náležitě oceníte."

Na Vítkově webu najdete různé varianty loga a možnosti jeho využití, tak se máte na co těšit. Kromě internetových platforem (tohoto webu a naší facebookové stránky) naše logo zatím zdobí jen náš nový souborový dress-code, ale do oslav nějaké dárky určitě připravíme i pro vás.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Nový vizuál