Jdi na obsah Jdi na menu

DERINIÉRA Andulky

23. 9. 2018

Po necelých dvou letech dospěla tato rozverná pohádka k derniéře. Původně plánovaná říjnová derniéra musela být z důvodu nemoci zrušena, a s pohádkou se rozloučíme tedy až 11. listopadu.

A máme tu pro vás pozvání, které se neodmítá, protože je od té nejpovolanější, od režisérky Nikoly Fantové.

"Pohádka byla od samotného počátku tvořena s láskou. Rodinnou láskou, a to nejen proto, že polovina obsazení včetně režie byli opravdu pokrevně příbuzní, ale protože my všichni jsme jako rodina. A díky tomu vznikla pohádka Tři přání pro Andulku, u které se zasmějí všechny generace, které v rodině jsou. Jak děti, tak i dospělí, se mohou těšit na čerty, čarodějnici i loupežníka. Samozřejmě nesmí v pohádce chybět ani zastání nás lidí. Navíc nás pohádka přesvědčí i o tom, že zlaté vlasy nemusí mít nutně jen děd Vševěd a že mít zlaté vlasy vždy vyžaduje určitou zodpovědnost. Ačkoli nikdo z ansámblu není dokonalý pěvec, pohádkou vás provedeme i pomocí písniček. (Nebojte, dá se to poslouchat, pokud netrpíte absolutním sluchem a nepostrádáte smysl pro humor). Moc se na váš těšíme, protože až s vámi se divadlo stává živým organismem. Tak se přijďte podívat na tu naši rodinu. ♡"

Vstupenky na představení jsou již v prodeji na portálu Kulturních zařízení města Slaného nebo v pokladně slánského kina a budou k dostání i v divadle před představením.

Těšíme se na viděnou!

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Tři přání pro Andulku

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář